Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.mju.ac.th/dspace/handle/123456789/1966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพโรจน์, พงศ์กิดาการ-
dc.date.accessioned2024-02-02T07:06:25Z-
dc.date.available2024-02-02T07:06:25Z-
dc.date.issued2013-09-01-
dc.identifier.issn15131831-
dc.identifier.urihttp://ir.mju.ac.th/dspace/handle/123456789/1966-
dc.publisherมหาวิทยาลัยแม่โจ้en_US
dc.subjectการบริโภคเนื้อหมูดิบen_US
dc.subjectเนื้อสุกรดิบen_US
dc.subjectอาหารดิบen_US
dc.subjectโรคทริคิโนซิสen_US
dc.subjectโรคสเตรปโทคอกโคสิสen_US
dc.titleอันตรายจากการบริโภคเนื้อหมูดิบen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:วารสารแม่โจ้ปริทัศน์

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
291982.pdf19.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.