Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.mju.ac.th/dspace/handle/123456789/967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพนิดา หมื่นสมบัติ-
dc.date.accessioned2022-07-01T07:57:58Z-
dc.date.available2022-07-01T07:57:58Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://ir.mju.ac.th/dspace/handle/123456789/967-
dc.description.sponsorshipMacjo Universityen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherMaejo Universityen_US
dc.subjectแหนมen_US
dc.subjectอินนูลินen_US
dc.subjectใยอาหารen_US
dc.titleผลของการเติมอินูลินต่อคุณภาพในด้านต่างๆ ของแหนมเสริมใยอาหารen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:CC-Article

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panida_Munsombat.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.