Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 1626 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019COMPETITIVE ADVANTAGE CONSTRUCTION STRATEGY OF SANPATONG COOPERATIVE SHOP RESPONDING TO NEEDS OF CONSUMERSNetnapar Sompintar; เนตรนภา สมปินตา; Pattarika Maneepun; ภัทริกา มณีพันธ์; Maejo University. Business Administration
2021DEVELOPMENT OF PROBIOTIC Lactobacillus johnsonii  POWDER FOR PREVENTION OF PATHOGENIC Helicobacter pyloriRutaimas Wongpanti; ฤทัยมาศ วงค์ปันติ; Pairote Wongputtisin; ไพโรจน์ วงศ์พุทธิสิน; Maejo University. Science
2019DEVELOPING A MODEL OF BAAN PASAKNGAM COMMUNITY-BASED TOURISM MANAGEMENT, LUANG NUEA SUB-DISTRICT, DOI SAKET DISTRICT, CHIANG MAI PROVINCESasitorn Buamali; ศศิธร บัวมะลิ; Preeda Srinaruewan; ปรีดา ศรีนฤวรรณ; Maejo University. Business Administration
2021OPTIMIZATION FOR PORK CRACKLING FRIED USING LIQUID SEPARATION LAYER FRYERWilawan Trijid; วิลาวัลย์ ไตรจิตต์; Numporn Panyoyai; นำพร ปัญโญใหญ่; Maejo University. Engineering and Agro - Industry
2019EXPECTATION OF CONSUMERS IN CHIANG MAI PROVINCE TOWARDS THE PURCHASE OF SACKED RICE PRODUCTSirinthip Sumatchaya; สิรินทร์ทิพย์ สุมัชยา; Preeda Srinaruewan; ปรีดา ศรีนฤวรรณ; Maejo University. Business Administration
2021CORPORATE GOVERNANCE INTELLECTUAL CAPITAL AND PERFORMANCE OF LISTED COMPANIES ON THE STOCK EXCHANGE OF THAILANDPornlaksmi Phondet; พรลักษมิ์ พลเดช; Kulchaya Waenkaeo; กุลชญา แว่นแก้ว; Maejo University. Business Administration
2021DEVELOPMENT OF DNA MARKER FOR RICE IMPROVEMENT OF PURPLE PERICARP AND HIGH ANTHOCYANINSAnongnad Richinda; อนงค์นาฏ หรี่จินดา; Chotipa Sakulsingharoj; ช่อทิพา สกูลสิงหาโรจน์; Maejo University. Science
2021EFFECT OF FISH MEAL REPLACEMENT WITH SUPER PREMIX IN THE FISH FEED OF MAEJO BUK SIAM HYBRID CATFISH ON REPRODUCTIVE, GROWTH, MEAT QUALITY AND COST REDUCTIONThanathat Suksri; ธนทัต สุขศรี; Kriangsak Mengamphan; เกรียงศักดิ์ เม่งอำพัน; Maejo University. Fisheries Technology and Aquatic Resources
2020SERVICE EXPERIENCE DESIGN MODEL FOR TOURIST OF VEHICLE RENTAL BUSINESS IN CHIANG MAIDonlaya Natip; ดลญา นาทิพย์; Keerati Trakansiriwanich; กีรติ ตระการศิริวานิช; Maejo University. School of Tourism Development
2019PARTICIPATORY BUDDHIST ARTS CONSERVATION - BASED VOLUNTOURISM MODEL OF LAMPANG PROVINCEPannathat Kalaya; ปัณณทัต กัลยา; Yuttakarn Waiapa; ยุทธการ ไวยอาภา; Maejo University. School of Tourism Development