Browsing by Author ภูษณิศา เตชเถกิง

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019ALTERNATIVE MARKETING OF PREMIUM COSMETICS COUNTER BRAND TO PENETRATE THE METROSEXUAL MARKET IN MUANG DISTRICT, CHIANG MAI PROVINCEChinnawee Chotebhiromkorn; ชินณวีร์ โชติภิรมย์กรณ์; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2020APPLYING THE MILL AND SNOW BUSINESS STRATEGY TO ESTABLISH COMPETITIVE ADVANTAGE FOR ENTREPRENEURS IN INSURANCE BUSINESSAngkana Thaiyunto; อังคณา ไทยยันโต; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2023BRAND BUILDING FOR HEALTHY  DRINKING WATER CASE OF DUEMDEE BRAND Papada Arin; ปภาดา อารินทร์; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; sunny@mju.ac.th; sunny@mju.ac.th
2017BUILDING COMPETITIVE ADVANTAGE FOR GUEST HOUSE BUSINESS IN MUANG DISTRICT, CHIANGMAI Pornpimon Khunthong; พรพิมล ขุนทอง; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2020BUILDING COMPETITIVE ADVANTAGE FORTRADITIONAL REETAIL, CHIANGMAIkanokluck nortong; กนกลักษณ์ หน่อทอง; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2020CREATE ADDED VALUE FOR GARLIC PRODUCTS THAT ARE SAFE FOR ENTREPRENEURS IN CHIANG MAIArchiraya Paotajai; อาชิรญาณ์ เผ่าต๊ะใจ; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2023CREATE ADDED VALUE FOR TEAK PRODUCT ENTERPRENEURS IN PHRAEAruchida Liangkoson; อรุชิดา เลี้ยงโกศล; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; sunny@mju.ac.th; sunny@mju.ac.th
2021CREATING COMPETITIVE ADVANTAGE OF SMALL SIZED PRIVATE TUTORIAL BUSINESS IN LAMPANG PROVINCEYadarat Inthakhan; ญดารัตน์ อินทะขันธ์; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2023CREATING SOCIAL BUSINESS MODEL INNOVATION FOR GENERATING VALUE IN AGRIBUSINESS AND PERFORMANCESutawan Satjasomboon; สุธาวัลย์ สัจจสมบูรณ์; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; sunny@mju.ac.th; sunny@mju.ac.th
2019THE CREATION OF COMPETITIVE ADVANTAGE STRATEGY FOR TRADITIONAL RETAILING STORE ENTREPRENEURS IN THUNG KWIAN VILLAGE, WIANG TAN SUB DISTRICT, HANG CHAT DISTRICT, LAMPANG PROVINCE.Nalinporn Thaweechai; นลินพร ทวีชัย; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2023CRYPTOCURRENCY TRADING STRATEGY OF THAI INVESTORS VIA BINANCE CRYPTO PLATFORMPreeyaporn Laohachanakool; ปรียาภรณ์ เลาหชนะกูร; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; sunny@mju.ac.th; sunny@mju.ac.th
2019DISTRIBUTION CHANNELS OF AGRICULTURAL ENTREPRENEURS IN HYGIENIC FRUITS AND VEGETABLES, PHRAO DISTRICT, CHIANG MAIRapeepan Sukjanthuk; ระพีพรรณ สุขจันทึก; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2019ENHANCING THE CORE COMPETENCY OF THE AGRICULTURE MACHINERY CENTRE,  DEPARTMENT OF AGRICULTURE, MINISTRY OF AGRICULTURE AND FORESTS,  ROYAL GOVERNMENT OF BHUTANPenjor -; Penjor -; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2020ENTREPRENEURSHIP IN HOME HEALTH CARE SERVICES BUSINESS FOR ELDERLY AND SPECIAL NEEDS PATIENTS, NONGJOM, SANSAI, CHIANGMAISuphachaya Namsam; สุพชยาฌ์ นามสาม; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2023FACEBOOK MARKETING STRATEGY AFFECTING THE BUYING DECISION MAKING FOR HEALTHY FOOD IN THAILANDnattakul wongka; ณัฐกุล วงศ์กา; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; sunny@mju.ac.th; sunny@mju.ac.th
2018A GUIDELINE FOR QUALITY SERVICE IMPROVEMENT OF FAST FIT CAR MAINTENANCE OF KHUNHENG YANGYON SERVICE PARTNERSHIPkanyarat thongdee; กัลยรัตน์ ทองดี; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2017GUIDELINES FOR AGRICULTURAL ECO-TOURISMACTIVITIES MANAGEMENT IN BANGPID SUBDISTRICT, LAEM NGOP DISTRICT, TART PROVINCESuppakit Tongpan; ศุภกิจ ทองปาน; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2023THE MARKETING MIX FACTORS OF KHANOM SOI TAD (SOFT FLOUR CAKE) LAN KAO BAKERY'S BRAND FOR WHOLESALERS IN VIENTIANE, PEOPLE DEMOCRATIC REPUBLIC OF LAOS (LAOS)Channon Bunthum; ชาญนนท์ บุญธรรม; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; sunny@mju.ac.th; sunny@mju.ac.th
2019PACKAGING DEVELOPMENT FOR CHILI PASTE KIN LUM BRAND, PHRAE PROVINCESeksarn Intakeaw; เสกสรร อินถาเขียว; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2019RETAIL FLOWER SEEDS PRODUCT PURCHASING BEHAVIORS OF CUSTOMERS IN MUEANG DISTRICT, CHIANG MAI PROVINCEKasidit Kumpek; กษิดิศ คำเป๊ก; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration