Browsing by Author Maejo University. Business Administration

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 98  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
20225A MARKETING STRATEGY AND CUSTOMERS DECISIONTO BUY COFFEE SHOP IN CHIANG MAIkietkong kongngern; เกียรติก้อง กองเงิน; Ayooth Yooyen; อายุส หยู่เย็น; Maejo University. Business Administration
20225A MARKETING STRATEGY AND CUSTOMERS DECISIONTO BUY WOOD GOODS IN CHIANG MAILaddawan Khamyod; ลัดดาวัลย์ คำยอด; Ayooth Yooyen; อายุส หยู่เย็น; Maejo University. Business Administration
2019ALTERNATIVE MARKETING OF PREMIUM COSMETICS COUNTER BRAND TO PENETRATE THE METROSEXUAL MARKET IN MUANG DISTRICT, CHIANG MAI PROVINCEChinnawee Chotebhiromkorn; ชินณวีร์ โชติภิรมย์กรณ์; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2021ANALYSIS AND LOGISTICS COST FOR CERAMIC ENTERPRISE IN LAMPANGIlada Khampagul; ไอลดา คำปากูล; Chaiyot Sumritsakun; ชัยยศ สัมฤทธิ์สกุล; Maejo University. Business Administration
2019ANALYSIS OF ACTIVITY BASED COSTING AND RETURN ON INVESTMENT OF SUGAR CANE FARMERS DISTRICT PHU KHIAO PROVINCE CHAIYAPHUMPatcharin Baohin; พัชรินทร์ เบ้าหิน; Sirikul Tulasombat; ศิริกุล ตุลาสมบัติ; Maejo University. Business Administration
2018AN ANALYSIS OF AN IMPORTANCE LEVEL AND PRACTICE ON SERVICE PROVISION OF KRUNG THAI BANK LIMITED (PUBLIC), MAEJO BRANCH, CHIANG MAI PROVINCENaphatnicha Nernphan; ณภัทรณิฌา เนินพัน; Preeda Srinaruewan; ปรีดา ศรีนฤวรรณ; Maejo University. Business Administration
2018AN ANALYSIS OF IMPORTANCE LEVEL AND OPERATIONAL OUTCOMES OF KTB NETBANK SERVICE USING, KRUNG THAI BANK LIMITED (PUBLIC) OF MAEJO UNIVERSITY PERSONNELRanathwarome Inmuangthai; รณัฐวรมย์ อินทร์ม่วงไทย; Preeda Srinaruewan; ปรีดา ศรีนฤวรรณ; Maejo University. Business Administration
2020APPLYING THE MILL AND SNOW BUSINESS STRATEGY TO ESTABLISH COMPETITIVE ADVANTAGE FOR ENTREPRENEURS IN INSURANCE BUSINESSAngkana Thaiyunto; อังคณา ไทยยันโต; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2021BANKRUPTCY FORECAST OF SAVING COOPERATIVES AND CREDIT UNION COOPERATIVES  : A CASE STUDY OF COOPERATIVE AREA 7.Niphawan Chumwong; ณิภาวรรณ ชุ่มวงค์; Satha Waroonkun; ศฐา วรุณกูล; Maejo University. Business Administration
2019BRAND AUDIT OF LAURIER CONSUMERS IN CHIANG MAIRavipreeya Jirananthraporn; รวิปรียา จิระนันทราพร; Preeda Srinaruewan; ปรีดา ศรีนฤวรรณ; Maejo University. Business Administration
2019BRAND EQUITY THAT INFLUENCE ON SEASONING POWDER BUYING DECISION PROCESS OF HOTEL ENTREPRENEURS IN CHIANG MAI PROVINCEPanatchaya Manopen; ปนัชญา มะโนเพ็ญ; Preeda Srinaruewan; ปรีดา ศรีนฤวรรณ; Maejo University. Business Administration
2017BUILDING COMPETITIVE ADVANTAGE FOR GUEST HOUSE BUSINESS IN MUANG DISTRICT, CHIANGMAI Pornpimon Khunthong; พรพิมล ขุนทอง; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2020BUILDING COMPETITIVE ADVANTAGE FORTRADITIONAL REETAIL, CHIANGMAIkanokluck nortong; กนกลักษณ์ หน่อทอง; Pusanisa thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2020CAPACITY PLANNING FOR CORN SEED PRODUCTION :A CASE STUDY OF ABC (THAILAND)COMPANY LIMITEDRungnapa Muengmul; รุ่งนภา เมืองมูล; Chaiwat Baimai; ชัยวัฒน์ ใบไม้; Maejo University. Business Administration
2019COMPETITIVE ADVANTAGE CONSTRUCTION STRATEGY OF SANPATONG COOPERATIVE SHOP RESPONDING TO NEEDS OF CONSUMERSNetnapar Sompintar; เนตรนภา สมปินตา; Pattarika Maneepun; ภัทริกา มณีพันธ์; Maejo University. Business Administration
2021THE CONSUMER DECISION MAKING ON FOOD DELIVERY SERVICE IN CHIANG MAIPeeranad Lowantha; พีระนัฐ โล่วันทา; Pattarika Maneepun; ภัทริกา มณีพันธ์; Maejo University. Business Administration
2018CORE COMPETENCY IN PERFORMANCE OF CHIANG MAI NIGHT SAFARIjiraporn pimsan; จิราพร พิมสาร; Manawin Songkroh; มาณวิน สงเคราะห์; Maejo University. Business Administration
2021CORPORATE GOVERNANCE INTELLECTUAL CAPITAL AND PERFORMANCE OF LISTED COMPANIES ON THE STOCK EXCHANGE OF THAILANDPornlaksmi Phondet; พรลักษมิ์ พลเดช; Kulchaya Waenkaeo; กุลชญา แว่นแก้ว; Maejo University. Business Administration
2020CREATE ADDED VALUE FOR GARLIC PRODUCTS THAT ARE SAFE FOR ENTREPRENEURS IN CHIANG MAIArchiraya Paotajai; อาชิรญาณ์ เผ่าต๊ะใจ; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration
2021CREATING COMPETITIVE ADVANTAGE OF SMALL SIZED PRIVATE TUTORIAL BUSINESS IN LAMPANG PROVINCEYadarat Inthakhan; ญดารัตน์ อินทะขันธ์; Pusanisa Thechatakerng; ภูษณิศา เตชเถกิง; Maejo University. Business Administration